fuck this shit...

det är inte bra just nu... känner mig sviken och allt...
 

Hejdå cg :c

När jag var ute och sprang irl, så upplöstes världens bästa klubb. Jag är jätte ledsen. Känner mig alldeles tom och konstig. Vet inte vart jag ska ta vägen. Skit också...
 

Munnen!

Håller på och fixar nu. 
Skulle ta bild på Ember och kolla!
 

Fixar-dag!

Finns lite saker på bloggen som behöver fixas...
  • Kommentarerna, inlägget failar sig och menyn flyttas osv
  • Ny header (min nya häst måste ju få vara med ;))
  • En andra menybox
  • Info om hästarna och om mig
Så det här hade jag tänkt fixa idag. Ha det mysigt!

Wtfffff

Ember är bara i level 3 inte 7?! Fail.

det blev rätt bra ändå...

... för pappa fixade nyss så att jag är lt sr nu c8 och gissa vilken häst jag köpte? :D
 

Fyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfy

Att se den där texten är hemskt. Fy.

ledsen...

pappa säger att vi kanske inte har råd att köpa lt eftersom att det hände en sak.
Jag är jätte ledsen. Såg verkligen fram emot det. Fick inte heller något riktigt svar så jag vet inte om jag ska köpa gamla vanliga sr eller vänta med lt. Kommer inte vänta så länge iaf. Tre dagar utan sr är tillräckligt.

happy

det sket sig inte totalt med lifetime starrider. Pappa betalar och jag blir av med månadspengen men det är det värt!
Det blir ikväll vi fixar det, eftersom att jag inte är hemma just nu!
 
 
gammal bild :3

fanfanfanfan

JAG FÅR BLI LIFETIME STARRIDER. 
Men man kan inte betala det med mobilen så mitt liv är officiellt över. Dessutom har mitt sr gått ut nu också. Igår faktiskt för att vara ärlig.
 
 

Eldryttaren - del 1

 
DEL 1
Jag märkte att Saphira saktade ner när hon fick syn på Midnight och April. Saphira gnäggade glatt och Midnight gnäggade tillbaka. 
"Hej April!" sa jag. Hon hade sms:at mig för femton minuter sedan att vi skulle ses vid fontänen i Silvergladebyn.
"Hej!" svarade April och tog fram två biljetter ur sin ficka. "May berättade igår att en cirkus har kommit till Jorvik. Den första föreställningen börjar om typ tio minuter. Ska vi gå?"
"Ja gärna!" svarade jag glatt. Cirkus är inte direkt min grej, jag gillar inte hur de behandlar alla djuren där. Men alla cirkusar kan inte vara så, tänkte jag. 
April log och hoppade smidigt upp på sin bruna frieser. Saphira frustade och skrapade hoven i marken. Hon ogillade att stå stilla.
"Dom ska vara uppe vid Nilmers högland." sa April och smackade på Midnight så han kom upp i trav. Jag smackade på Saphira och smet förbi April så att jag låg före henne och så lät jag Saphira sakta ner till trav. 
 
 
Vi galopperade på Västra Jorvikvägen, som ledde till Cirkusen.
"Där!" sa April och pekade på något som såg ut som toppen av ett tält. Ett stort tält. Och oja, det var ett stort tält. Fast en sak var lite konstig.
"Det är ju alldeles tomt här utanför." sa jag och kollade omkring mig. "Borde det inte vara lite grejer häär ute?"
"Vad då för grejer?" frågade April. Midnight saktade ner till trav och April styrde honom mot någon trä-grej. Jag följde efter.
"Här kan vi binda fast hästarna." sa April och hoppade av Midnight. Saphira stannade och jag hoppade av henne. Jag band fast hennes tyglar löst.
"Sådär." sa jag och tittade på April. "Nu går vi in tycker jag."
 
 
Vad är det här? tänkte jag. Vi gick in i tältet och det var helt tomt. Ingen som tog emot biljetterna. Ingen publik. Inte en enda levande själ. Det var inte ens några cirkus-saker där inne. Rekvisita tror jag det heter.
"April, du måste sett fel datum." sa jag och såg mig omkring. Det var något skumt med det här. Ljuset var konstigt, det luktade lustigt och känslan jag fick när jag gick in... ja, det var ganska skrämande.
"Nej tjug..." Aprils mobil ringde. Hon tog upp den ur fickan och svarade.
"Vi går ut", viskade jag och så gick vi ut ur tältet.
 
 
"Ja, okej. Bra. Hejdå!" sa April och sedan vände hon sig om mot mig. "Jag måste gå, ledsen. Men jag ringer dig ikväll."
"Gör så." svarade jag och April skuttade iväg. Jag stod kvar tills hon travat iväg, och då gick jag till Saphira.
"Hej tjejen!" sa jag och strök handen mot hennes mule. "Vill du ha ett äpple fina du?"
Saphira gnäggade och jag skrattade och hämtade ett äpple som låg i väskan som hängde på sadeln. Saphira tuggade nöjt i sig äpplet.
"Det tar ganska lång tid att rida på vägen, så jag tror vi tar genvägen, eller hur?" sa jag och Saphira strök mulen mot min axel. "Ja ja du vill bara galoppera jag vet." Jag pussade Saphira på pannan och sedan hoppade jag upp på henne.
Vi började trava runt tältet och jag tittade bakåt lite snabbt. Jag såg att det stod något där... Jag drog i vänster tygel och fick syn på två människor och två vagnar och en stor låda. Den ena människan var lång och spinkig, han hade på sig en grå rock och en svart hatt. Hans hår var svart. Den andre var kort och mullig. Han hade på sig roliga kläder.
"Hallå! Du där!" ropade den långa mannen. Saphira ville helst inte gå dit, men jag smackade på och hon gav med sig. Men jag var noga med att hålla avstånd från de båda, för jag fick samma känsla som i tältet.
"Vad gör du här?" sa den långa mannen.
"Jaa vad gör du här?" upprepade den lille med konstig röst.
"Jag - ja..." Den långe avbröt mig.
"Du ska gå. Nu." sa den långa mannen. Jag behövde inte göra någonting för Saphira började galoppera åt andra hållet. Hon var skrämd, annars skulle hon aldrig göra såhär.
 
 
På vägen utanför slottet saktade Saphira ner till trav. Jag böjde mig fram lite grand och klappade henne på halsen. "Det är okej tjejen." viskade jag och kände hur hon lugnade ner sig. "Nu rider vi hem till Valedale tycker jag."
 

Cirque

 

SPOILER: Observatoriet

 
 

wonderbar

 credit till pewds för att ha kommit på världens wonderbaraste svengelska ord.

Jag har en fråga. Efter man kan åka till dc plattformen när som helst, då springer jag jämt upp till denna dörr.
 
Det där är vad det står vid den dörren.
Sedan springer jag runt på hela jävla stället men ingen dörr som går att öppna. Min fråga är, har det inte kommit mer än det där? Finns det ingen dörr att öppna än?

grupp 2 är bästa gruppen

Jag, Linda, Renee och Haley kom i samma championatgrupp!! Grupp 2 såklart. Fett coooooolt! B--------)
 
BILDBEVIS!!!!!
 

Kvällen ^^

Hej hej, det var ett tag sedan... Men jag försöker att bli aktiv igen, både på sso och på bloggen men det är mycket som händer just nu irl...
Jag spenderade 200 sc hos veterinären idag, så trött på att se mina hästar helt förstörda efter som att jag inte tagot hand om dom på så länge. Så nu är dom jätte glada igen! :D 
Jag failade idag... trodde det var den 20nde men det är ju den 21a idag så jag missade klubbeventet! Tråkigt för jag hade ju sett fram emot det! Men men, får se till jag håller koll på det från och med nu.
Jag fick grilla en liten stund med alla som var inloggade iaf så det var ju mysigt!
 
Bytte bakgrund och header idag. Headern tog rätt lång tid och göra för jag är sån noob i gimp så jag fattade noll men det blev ok iaf. Inte något annat som är nytt annars direkt...
Aja, ha en bra kväll!
 

Snabb update :)

Ganska kort inlägg nu... sitter och fixar med en ny header, väljer mellan två bilder hehe. Vi får se hur det blir eller om jag väljer att ha kvar den nuvarande. Ha en god kväll!

Attackerad :(

En klubb kom fram och sa att det var deras båt... sen började dom attackera mig xD :---(
 
Jag flydde efter ett tag till nästa fartyg och såklart så fastnade jag när jag skulle hoppa av ._.

Prinsen is back!

 
Det märks att Skyprince har saknat våra ridturer... Jag har ju varit tvungen att levla Princess för fullt nu, så Sky har fått stå ute i hagen och ta det lugnt. Men nu tog jag ut min älskade prins och nu är vi ute på en liten tur i valedale/hollow woods!

Tillbaka! ... typ...

Jag har tagit en paus från sso eftersom att det är sommarlov och allt. Men nu har jag sakta börjat komma tillbaka igen, ibland en snabbis på morgonen men mest på kvällarna (nätterna?).
 

RSS 2.0