500 sc tävling!

Jag är med och tävlar om 500 sc hos Jenny Snowhill.
 
Klicka här för att komma direkt till inlägget!

Om Hästarna

Namn: Prinsen (Skyprince)
Född: 1997
Kön: Valack
 
Namn: Nyx (Onyxwhisper)
Född: 2004
Kön: Sto
 
Namn: Rosie (Emberflame)
Född: 2008
Kön: Sto
 
Namn: Blossi (Snowkiss)
Född: 2010
Kön: Sto

Ikväll var nu, så ikväll blev fem minuter senare.

Oki doki.
Skolan har börjat osv. Jag kommer inte kunna vara inne lika mycket på star stable som jag varit på sommarlovet, dessutom får jag betyg nu och jag vill få bra betyg så datorn kan inte vara det viktigaste just nu. 
Jag har även fått byta klass, vilket vi (jag och mina föräldrar) försökt med länge, det känns super bra efter som att alla mina kompisar är i den klassen.
Sedan har jag varit på klassresa med min nya klass. Från måndag till onsdag. Och jag tappade både blogglusten och lusten att spela star stable. Och vårat internet är kasst. Vi kan ine surfa fler än två, för då kraschar internet. Jätte tråkigt verkligen. I min familj är vi fem, och minst tre som surfar ofta så det är ganska jobbigt liksom hehe.

Dat ponie

Vi får se hur det blir med bloggningen. Berättar lite ikväll om varför jag varit så oaktiv både på ss och med bloggen.
 
Gissa vilken?
 

Twins

haydeeen har börjat spela igen ♥ köpte nytt hår för de sc jag hade kvar. Mycket nöjdare!
 

Rosa

Jag är rosahårig. Vet inte hur jag känner mig. Köper nog tillbaka det vita långa eller det vita korta i gåd på lördag. 
 

I tried not to laugh!

Modell: Alyssa Cavanaugh

Mycket sims 3 haha

Måste bara få visa huset jag har byggt. Sen lovar jag att inte lägga upp mer om sims idag. OwO
 
 
 

Zoe Winter

Tänkte visa min nyaste sim. Zoe Winter fick hon heta! :)
 
Är supernöjd med bilderna!
 

The Morgan Family

Min dator gillar att jävlas med mig och brukar stänga ner sims helt random. Fast det kanske är för att jag har typ tusen nedladdade grejer till sims, och det mesta använder jag inte ens. Nåja. Får ta och rensa det senare.
 
Bildernaaa
Jag äger också en katt men han stod och tiggde mat av en främling så jag lät honom vara. En gammal ragdoll är han i alla fall och han heter Simba. Nala, Simba. Get it? Lejonkungen bro.
Nala Morgan. Mysigaste hästen evvvver.
Min hopphäst är hon.
 
Hihi yes jag gömde mig bakom Nala.
 
Alana Morgan heter hoon
 
Aladdin, min kakadua som jag tyvärr var tvungen att sälja.
 
 

Sims

Hejsan! 
Tänkte spela lite sims 3 nu, det var jätte längesen haha! Tänkte visa mina simmar och mitt hus också. Vi får se om det blir imorgon eller idag. 
Not much mer att säga. Puss!

Håret

Försökte mig på att redigera håret idag. Är ganska nöjd ändå, inte super bra men ganska bra för första gången eller? Haha.
 

Ni har väl inte glömt...

... att jag har en frågestund? Fråga vad som helst! Allt ni vill veta om mig, irl eller på ss! Häääääär kommer ni snabbt till frågestunden.

Story

 

Det var inte meningen

Helt ärligt, jag hade inte planerat att göra en ny design. Skulle bara fixa nåt med koderna i morse och så fuckade allting upp sig i kodmallen så jag fick göra om allt... Men jag var ändå inte nöjd med designen så jag bara "wey, jag gör en ny design!!!!"
Haha. Nöjdare med denna. 
 
 

Redigerat

Jag brukar inte redigerat så mycket, bara höja ljusstyrkan osv. Men det var ju faktiskt riktigt kul att försöka på lite svårare. Jag vill gärna höra vad ni tycker, vad jag kan förbättra och öva på. 

Ny header

Jepps. Som rubriken lyder. Är nöjdare med den nya, finare bilder tycker jag! :)
Vad tycker ni?

Bildbomb

Igår grillade klubben vid midsommarstången. Det var jätte mysigt och vi buggade lite. Sedan skulle några rida till figge men jag va tvungen att logga ut då så.
Bildbomb
 

Frågestund!

Det blev en himla massa inlägg på bloggen igår haha xD
Men i alla fall, tänkte ha en frågestund hiohiöhöehe
 
Jag svarar på alla frågor, typ som irl-frågor ss osv. Allt. Helt ärligt. Fråga så mycket ni vill. Kommer svara på tisdag SÖNDAG om jag får tillräckligt med frågor.

Kommentarerna fuckar upp sig.

Provade att kommentera mitt inlägg igår och idag flera gånger. För att kolla hur det ser ut alltså.
Men det kommer upp ni vet när bloggen är modererad, så att man måste godkänna kommentarerna. Fast min blogg är ju inte modererad, och jag har provat sätta på och av den där godkänn-kommentarerna grejen 184814968154 gånger men det fungerar inte, jag får inte kommentarerna.

Goth

Jag saknar när jag hade goth-sminket. Funderar på om jag ska köpa det imorgon. 
 

Dom där inläggen när jag kände mig sårad.

Okej. Nu ska jag berätta exakt varför jag skrev sånna deppiga inlägg när cg löstes upp.
Det är ingenting med mitt liv irl att göra, även fast det som hände påverkade mig och gjorde mig ledsen osv.
Men i alla fall. Crystal ghosts löstes upp när jag inte var inloggad. Så nu vet ni det iaf, nu tänkte jag ta det från början.
 
Jag loggade in och kollade klubbchatten direkt. Ingenting. Tomt. Det kändes konstigt för det var alltid någon eller några som sa hej direkt när man loggade in. Så var det alltid. Inte idag. Weird. Jag sprang till Steves I think och skulle precis köra hans lopp när jag såg att det kom upp att jag hade fått en klubbinbjudan. Det var skitskumt för man kan ju inte bjuda in folk till sin klubb när dom redan är med i en tänkte jag. Så jag tackade nej. Då såg jag det. Under kartan nere i högra hörnet är det en pytteliten bild på en häst (klubbikonen typ) är man med i en klubb så är den alldeles blå. Är man klubblös är den typ blågrå eller nåt skit. 
Jag tog fram vänchatten och Renee var inloggad. Jag tror att jag sa typ: Vad har hänt med cg eller har cg upplösts? Idk, kommer inte riktigt ihåg men något var det. Renee svarade och ja det var den. Hon frågade om jag inte fått brevet. Jag sprang direkt till brevlådan i sgb och kollade breven. Ingenting. (Jag vet nu att min brevlåda var full då).
 
Alla i cg kände sig nog vilsna, ledsna. Jag tog det ganska hårt och kände mig bara hur ledsen som helst. Det gick någon dag och jag kände att jag bara kom bort från alla i cg ännu mer. Det var jobbig. Men jobbigare blev det när jag såg att några från cg (typ dom som jag kände bäst) hade gjort en klubb och jag var inte inbjuden. Nu var det inte så att jag inte fick gå med, utan att jag inte vågade fråga. Så dom gjorde ju liksom inget fel, ändå blev jag sårad. Sedan upplöstes klubben och dom gick med i en annan klubb, ingen sa något till mig. Återigen vill jag säga att ingen gjort något fel, det var bara jag som var känslig I guess och blev sårad för minsta lilla sak.
 
Nu känns allting bra igen. Jag har skärpt mig och insett att det var nog mest ett missförstånd, jag var känslig, jag var ledsen. Men jag är ju bara människa, eller hur?
 
Nu har jag tänkt på en sak, på hur mycket det som händer på sso påverkar mig irl. Jag grät på riktigt när cg upplöstes, när jag kände mig sårad som mest osv.

Uttråkad

Jag hade såååå jätte tråkigt efter jag lagt upp första videon i gimpskolan, så jag gjordee typ tre videos till gimpskolan. Fast dom behåller jag nog ett tag, lägger upp dom when it's time ya know. :3
one of them har jag redan publicerat. Gissa vilken och du får en kram!
 

GIMPSKOLA: Bild i texten

Glöm inte att kolla i HD!

Prinsen och jag ute på äventyr!


5 IRL-sanningar om mig

Jag trivs bäst när jag är ensam
Jag hatar lingon
Jag älskar Hoodie Allen
Jag är 1.72 lång
Mer än hälften av alla mina böcker är om vampyrer (house of night, vampire academy, vampire diaries)
 
 

lovin it

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/7855937/?claim=3v8c3b8pjpd">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Kaoz

Det har varit rätt kaos på bloggen ett tag nu. Men jag tror jag har fixat det nu. Med allt bytande av design osv. Är nöjd nu, för första gången på länge haha! Ska fixa några smågrejer och sånt, annars är jag ganska färdig.
 

Rensar bilder


Hoodie Allen - "Two Lips" (Acoustic)

 

Innocent

 

Nytt!

Fixade med headern nu, känns ycket bättre! Passade på att byta bakgrunnd också... En rymdbakgrund som jag använt några gånger tror jag.
Aja, ska fixa en signatur snart också tror jag. Pussar och kramar!

Eye of the tiger

Jag känner mig så trött idag. Lat och allt. 
 

Stella


falska vänner är inte kul

Den här dagen slutade inte i en katastrof i alla fall. Men ah jag vet nu vilka som är mina riktiga vänner och vilka som inte är.
 
Kvällen/natten har iaf spenderats med underbara Reggi och hennes friendos <3 har haft grymt kul och ska kolla på nya avsnittet av pll :D

RSS 2.0