Upptäckt!


Q/A

Svar: Haha, det visste jag inte så jag kollade min e-mail när jag aktiverade e-postadressen, och då fick jag ett meddelande den 31 mars 2012... Men jag tror egentligen inte att det stämmer, för jag har inte varit medlem sen 2012, i alla fall inte sen i mars 2012, men om jag ska gissa själv så tror jag kanske någon gång under hösten 2012, men jag har ingen aning, tyvärr.

Dammen i trädgården är klar!

Vad fin Solgården blev! Den är ju inte klar, men det börjar definitivt likna en trädgård i alla fall! ;)
 
Dream tyckte att ankorna som simmar runt i dammen var ganska intressanta...
 
Sen så var ju Björn tvungnen att svimma också! :D

Om Stella och Dream

Hej! Till att börja med så tänkte jag väl säga att det här inlägget kommer att handla om mig. Och lite grann om min häst.
 
Aja, hursomhelst så heter jag Stella Mistfield, jag är besatt av 80-talsmusik men gillar även den nya, ganska udda musiken... plus Macklemore och Ryan Lewis, såklart.
 Jag bodde ett tag på Steves gård, men sedan blev det för långt bort från mitt älskade Gyllenåsarnas dal, och stallet Gyllenbladet var för långt bort från allt. Så Vingården lät bra!
Jag är ganska glad som person, tycker jag själv, och sen så försöker jag vara så snäll som möjligt. Men är du inte snäll mot mig så varför ska jag vara snäll mot dig, liksom? 
Jag var blond förut, men sen kände jag för att förändra mig själv lite när jag ändå skulle köpa ny utrustning till Dreamwhisper så det blev långt och brunt med ljusbruna slingor.
Det var nog allt om mig tror jag. Undrar du något mer? Kommentera!
<--- sådär ser jag ut
 
Jag älskar att få nya vänner. Men en simpel vänförfrågan kommer jag inte acceptera bara sådär. Vill du bli min vän på riktigt så skriv till mig i globala, vi kanske kan lära känna varandra över en grillad korv? ;)
 
Sen om min älskade Dreamwhisper. Hon föddes den 4 juni 2008 och döptes till Bluehunter, men sen tycke jag att Bluehunter lät lite hingst-aktigt så Dreamwhisper blev det!
Hon är en vit häst med svart man och svans, hon älskar att springa och tävla.
Dream är min pärla. Hon är snäll och älskar att gosa och upptäcka nya saker, men hon är ganska klumpig eftersom att hon är så stor!
 

Gyllenåsarnas Championat!


Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0